Πόσο χαλαρό είναι το relaxed-chic;

Έχουμε και λέμε: Μία δόση ανδρόγυνου look, μία δόση sporty, μία δόση ανεπιτήδευτου glam και έχουμε μία από τις πιο άνετες τάσεις που έχουν υπάρξει ποτέ!

Τάση: Relaxed-chic

Mετάφραση: Χαλαρή κομψότητα με επίκαιρα twists

Πόσο φορέσιμη: 100%

Τι: Φαρδιά παντελόνια με γυρισμένα ρεβέρ, oversized μπλέιζερ, μεγάλες τσάντες από μαλακό δέρμα, καπέλα και oxford παπούτσια σε ανδρικό στυλ.

Που: Στους δρόμους της πόλης σε βόλτες για καφέ, ψώνια, δουλειές στην εφορία. Τα ρούχα είναι άνετα και τα σύνολα που προτείνει αυτό το user-friendly trend είναι πρόθυμα να σε διατηρήσουν δροσερή και ψύχραιμη. Επίσης, όλα μαζί αυτά τα κομμάτια συναρμολογούν την απόλυτη στολή για στυλάτα πηγαινέλα σε κοσμοπολίτικα αεροδρόμια.

Πως: Μπορείς να φορέσεις ό,τι πιο ευρύχωρο, αλλά καλό θα ήταν να τονίσεις τη μέση σου, ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι μόνο άνετο, αλλά και κολακευτικό. Οι nude αποχρώσεις και το γκρι είναι οι καλύτερες επιλογές, αλλά μπορείς να πειραματιστείς με όποιο χρώμα σου αρέσει. Η πιο επίκαιρη ιδέα, πάντως, είναι να συνδυάσεις τα nude και τα ουδέτερα χρώματα μεταξύ τους, παίζοντας με διάφορους τόνους. Για τις βραδινές σου βόλτες αντικατάστησε το φαρδύ παντελόνι με μία βερμούδα που θα αναδείξει τα μαυρισμένα πόδια σου και πλατφόρμες, αν θες λίγο ύψος παραπάνω.